2015 m. liepos 9 d.

Mano įnašas į blogerių savireklamos savaitę

Rokiškis inicijavo blogerių savireklamos savaitę [1]. Tai man dabar puiki proga, ką nors parašyti į savo apleistą blogą. Pagrindinė priežastis, kodėl aš jau pakankamai ilgai nesugebėjau parašyti jokio įrašo yra ta, kad aš esu tinginys. O pagrindinis pasiteisinimas, kurį aš naudojau prieš save yra tas, kad "aij -- neturiu apie ką rašyti".

Tai va 12 blogų, kuriuos aš rekomenduoju. Eilės tvarka atsitiktinė.

Rokiškis Rabinovičius
http://rokiskis.popo.lt/

Turbūt vienintelis personažas (turbūt pseudonimas sakyti būtų teisingiau), kurio paminėjimas moksliniame eksperimente surinktų 100% balų.

O tas mokslinis eksperimentas būtų toks:
- Surenki žmones
- Vardini visokius žinomus žmones (ar žiurkėnus) ir/ar jų pseudonimus
- Paprašai prie kiekvieno parašyti po tris asociacijas
- Jeigu tarp asociacijų yra žodis "blogas", "blogosfera" ar pan., tai pridedi vieną balą
- Jeigu ne, tai nulį

Jurodivai

http://www.jurodivai.lt/

Daug autorių rašo šitą blogą. Aš stengiuosi skaityti. Neretai nesuprantu, ką skaitau, nes trūksta tiek proto, tiek išsilavinimo. Vis tiek skaitau.

Aš daktaras, aš žinau
http://emilija.popo.lt/

Anksčiau frazė "geras daktaras" mano galvoje sukurdavo vyriškio su chalatu vaizdinį. Nes aš garantuotai esu seksistas. Pradėjus skaityti Emilijos (ir Enorcos) blogą dabar galvoja susikuria daktarės moters vaizdas.

Enorca

http://enorca.blogspot.com/

Kaip čia geriau paaiškinti, kodėl reikia skaityti. Nu... Kiekvienas įrašas gali būti sudarytas iš kokių 7-ių totaliai skirtingų temų. Ir jame nebus jokių minties šuolių. Ir viskas skaitysis kaip vientisas nuoseklus tekstas.

I Have No Teeth
http://ihavenoteeth.com/

Geriausia komiksų piešėja Lietuvoje. Ir visi greitai einate pirkti jos ir knygos dabar pat: http://www.patogupirkti.lt/knyga/10-litu-Grafine-novele.html. Nes Miglė privalo tapti turtinga. Kitaip pasaulis bus neteisingas.

Comics by Gerda Jord
http://gerdajord.blogspot.com/

Jeigu "I Have No Teeth" komiksai yra geriausi šiaip. Tai Gerdos komiksai yra geriausi tam tikroje kategorijoje.

Toje kategorijoje gerumas vertinamas tokiu algoritmu:
- Peržiūri komiksą
- Palauki bent jau penkias minutes
- Peržiūri komiksą dar kartą

Taip skaitant komiksus, Gerdos komiksai yra geriausi. Net geresni už Miglės (Kai lygindamas ir tą, ir aną privalai skaityti dukart).

Jums irgi reikia pirkti Gerdos knygą: http://www.patogupirkti.lt/knyga/10-litu-Grafine-novele.html. Nes Gerda turi turtėti, kaip ir Miglė.

Pamiršta.lt
http://pamirsta.lt/

Kažkaip jaučiu silpnybę apleistų pastatų tiek nuotraukoms, tiek piešiniams, tiek kitiems meno kūriniams (pvz.: kompiuteriniai žaidimai).

Ir beveik garantuoju, kad vieną dieną atsidursiu policijos įskaitoje, nes netyčia įsilaušių į kokį pusiau apleistą kokios nors bobutė skladuką. Ir vedamas policijos aiškinsiu: "Jūs neturite teisės, aš urbaninis aksploireris". Tiesiog aš norėsiu būti toks kietas, kaip Pamiršta.lt komanda, bet trūks tiek įgūdžių, tiek elementaraus supratimo apie tai, ką darau.

Vitalijaus Michalovskio blogas
http://mvitalijus.blogspot.com/

"Istorijos įdomybių" autoriaus asmeninis blogas. Ilgesni tekstai. Kartais yra subjektyvumo nesutinkamo įdomybėse.

Leo Lenox
http://www.leolenox.com

Nevisada suprantu, ką perskaitau. Bet kai perskaitau jaučiuosi protingesnis. Tai ir skaitau.

Ingrida Šimonytė
http://simonyte.popo.lt/

Čia turbūt vienintelis blogas, kurį skaitydamas aš išjungiu muziką, jeigu klausomoj muzikoje yra per daug vokalo. Kad netrukdytų skaityti.

Visų kitų blogerių reiktų atsiprašyti, nes jeigu aš skaitau jų tekstą ir tuo metu klausomoje muzikoje kas nors gerai plėšia priedainį, tai aš irgi pradedu kriokti dainos žodžius ir pusė teksto būna perskaityta atmestinai.

Auksiniai berniukai

http://www.pinigukarta.lt/podcasts/auksiniai-berniukai

Aš esu senovinis žmogus. Dėl to aš nepripažįstu jokių "Podcast'ų". Aš vietoje šito termino naudoju "audio blogas". O Auksiniai berniukai yra geriausias audio blogas Lietuvoje.

Skirmantas Tumelis
http://www.skirmantas-tumelis.lt/

Jeigu reiktų paaiškinti, kodėl skaitau šitą blogą, turbūt sugalvočiau kokią protingą priežastį. Bet ji būtų melas.

Aš šitą blogą skaitau, nes paskaitęs kažkaip pradedu labiau tikėti žmonija. Negaliu paaiškinti kodėl.


O pabaigai aš prižadėsiu, kad dažniau rašysiu į savo blogą. Kadangi esu jau tą prisižadėjęs bent jau kelis kartus, tai nepamaišys dar kartą pažadėti.


[1] http://rokiskis.popo.lt/2015/07/07/blogeriu-savireklamos-savaite/

1 komentaras: